Make your own free website on Tripod.com

Kom op vakantie en geniet van de fijne natuur!

Foto van het huisje Ons vakantiehuisje staat voor u klaar!
Een fijn huisje, gunstig gelegen, in een zonnig gebied te Sjusjøen in de buurt van Lillehammer.

We verhuren ons vakantiehuisje zowel zomers als 's winters.

Inlichtingen:
In Noorwegen:Telefoon 69185220
In Nederland:Telefoon 0499 477433
e-mail:edalten@hotmail.com

Als men vanuit Nederland naar Noorwegen belt, moet men eerst het landennummer draaien (00-47).

Sjusjøen
is een gebied dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een populair touristgebied. Het ligt ca. 850 meter boven de waterspiegel, en slechts 22 km ten oosten van Lillehammer.
U vindt hier een skilift en een skischool.
In de zomer zijn er fantastische wandelmogelijkheden, een net van goed gemarkeerde paden staat ter beschikking. Ook de sportvisser kan er genieten. Voor het vissen in de bergmeren en riviertjes is een viskaart vereist. Verder kan men bootjes, kano's, waterfietsen en surfplanken huren.
's Winters vindt men in dit gebied meer dan 500 km med skiloipes, waarvan 250 km zijn geprepareerd. Er worden geregeld arresleetochten georganiseerd.
Voor de slalomskienthousiastelingen is er een kleine piste in de buurt. Birkebeinerbakken med een lengte van 900 meter. Heel goede slalommogelijkheden biedt Hafjell in Øyer, waar in 1994 de Olympische skiwedstrijden werden gehouden. Deze pistes liggen slechts 34 km van Sjusjøen af. Sjusjøen heeft een dagelijkse busverbinding met Lillehammer.

Foto van het huisje Het huisje
heeft drie slaapkamers met elk twee slaapplaatsen. De bedden zijn voorzien van matras, eenpersoons-dekbedden, kussens. Voor slopen, hoezen en onderlakens moet u zelf zorgen. Er zijn eventueel ook nog twee tot drie slaapplaatsen in de huiskamer, maar hiervoor moet u dan zelf een slaapzak meenemen. In de wasruimte is een douche. Het huisje is verder voorzien van een koelkast, magnetron, gasstel, koffiezetapparaat en mixer. Serviesgoed, bestek, glazen en pannen zijn ruimschoots aanwezig.
Er is mogelijkheid voor elektrisch-, olie- en houtverwarming.

Voor meer foto's van het huisje en de omgeving, kunt u hier klikken.

Prijzen:
Week¹ 19-21, 36+37, 42-50op aanvraag
Week¹ 2-4, 22-35, 38-41op aanvraag
Week¹ 1, 5-18, 51-52op aanvraag
Week voor de pasenop aanvraag
WeekendMiniprijs²
Hout en petroleum is voor eigen rekening
¹Week is van zondag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur indien niets anders is afgesproken
²Miniprjs is de helft van de weekprijs.


Voor meer informatie kunt u direct mailen naar edalten@hotmail.com of het formulier invullen. U zult dan zo snel mogelijk een reactie terug krijgen. Als u een folder wilt aanvragen, vul dan ook uw adres in. De velden 'naam', 'email', 'vraag' en of u een folder wilt ontvangen moeten worden ingevuld voordat u op 'verzenden' kunt klikken.

Naam:
Email:
Straat:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Vraag:
Wilt u de folder opgestuurd krijgen? Ja Nee